Особливості закупівлівугілля на торгах в інтернеті

Сьогодні згідно діючих українських законів та нормативних актів кожен бажаючий у віці від 18 років має право брати участь в віртуальних торгах щодо закупівлі чи продажу енергетичних ресурсів, наприклад, вугілля. Далі піде мова про те, де саме це можна здійснити на самих чесних і вигідних умовах.

Особливості закупівлівугілля на торгах в інтернеті

Де можна закупити вугілля в необхідному обсязі?

Електронна платформа «Українська Універсальна Біржа» входить до загальної електронної бази закупки та продажу на Україні – Prozorro. На офіційному сайті кожен громадянин має можливість:

● ознайомитись з всіма державними публічними закупівлями, що здійснюються на території України;

● прийняти участь у торгах в онлайн-режимі;

● запропонувати державі чи іншим покупцям свою продукцію чи послуги;

● використовувати всі супутні сервіси за необхідністю.

Отож, майданчик інтегрований з електронною системою закупок Prozorro. Ті, хто зареєструвався на цьому порталі, отримують прямий доступ до усієї інформації щодо закупівлі та заходів, які проводяться на сайті. Можете більш детально ознайомитись з правилами, наприклад, завітавши на сторінку https://www.ueex.com.ua/ueex/sections-council/representatives-natural-gas/.

Ви також можете налаштувати в особистому кабінеті функцію повідомлення про покупки, що вас цікавлять.

Користувачу надається персональний менеджер, який буде супроводжувати кожен етап роботи на платформі. Ми пропонуємо допомогу 24 години на добу за будь-яких умов.

Наш досвід щодо здійснення закупок енергетичних ресурсів не потребує жодних додаткових доказів. Наші фахівці стояли біля джерел створення та впровадження системи. Ми досконало знаємо весь процес закупівлі та організуємо оптимальні умови торгів для наших клієнтів.

Кожного дня на сайті ми публікуємо актуальну інформацію щодо можливих змін у процесі купівлі-продажу вугілля чи інших ресурсів. Завдяки цьому ви не пропустите потрібні та важливі для своїх інтересів новини.

Спеціалісти, що працюють на платформі, мають великий практичний досвід роботи в області закупівель. Так, якщо у вас з’являться будь-які питання, починаючи з моменту реєстрації на порталі, під час організації та здійснення покупок, а також після їх закінчення, ви можете отримати необхідну інформацію в самі короткі терміни.

Хто може взяти участь в процедурі закупки вуглю на умовах онлайн-аукціонів?

В Україні до участі у електронних торгах щодо закупки вугілля допускаються практично всі, хто має статус фізичної чи юридичної особи. Тут треба зазначити, що щодо фізичної особи немає вимог стосовно того, що вона має бути зареєстрована як приватний підприємець. Це означає, що нею може бути будь-який громадянин України, громадянин іншої держави, а також особи без громадянства, які на даний момент мають право на законне перебування на території України.

Щодо юридичної особи, важливо зазначити, що філії/компанії та/або філії без статусу юридичної особи не можуть брати участь у процедурах закупівлі самостійно, але можуть робити це тільки від імені «материнської» юридичної особи. Те саме обмеження поширюється на асоціації (консорціуми) юридичних осіб без необхідності утворення нової юридичної особи.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.